Skip to main content.
Worldwide shipping - Free shipping within The Netherlands from € 75,-

Verzending & Retouren

Verzending

We streven ernaar om bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst nog op dezelfde dag te versturen. Alle producten op voorraad worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Geboortekaartjes en behang hebben een levertijd van 4-5 werkdagen, deze worden op maat gemaakt dus duren iets langer. Tijdens de sale kan het voorkomen dat je bestelling er iets langer over doet. 

Levertijd en -kosten zijn afhankelijk van de bezorgdienst.

In Nederland

Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen in Nederland & België vanaf
€ 75,-

Post NL 1-3 werkdagen (Samples)
€ 4,50

PostNL 1-3 werkdagen (Pakketten)
€ 6,95

In Europa

DHL standard: 3 – 5 werkdagen 
€ 10,-

Verenigd Koninkrijk

PostNL 5-7 werkdagen
€ 18,-

Rest van de wereld

PostNL Vanaf € 25,- 

Let op: Atelier Florentine levert niet in alle landen.

Je bestelling wordt geleverd volgens de door jou gekozen leveringsoptie.

Als je bestelling bij een pakketdienst is afgeleverd, zorg er dan voor dat je deze tijdig afhaalt voordat deze naar ons wordt teruggestuurd. Alle kosten in verband met retourzendingen zijn voor jouw rekening en worden niet door Atelier Florentine gedekt.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes worden geleverd in 4 werkdagen bij bestellingen geplaatst voor 12:00. Houd er rekening mee dat wij geen invloed kunnen uitoefenen op de bezorgdiensten. Rond de kerstperiode zullen de bezorgtijden langer zijn. 

Retouren

Heb je een product besteld dat niet naar wens is? Dan heb je 30 dagen de tijd vanaf het moment van ontvangst om het product in de oorspronkelijke staat met originele verpakking aan ons terug te sturen. Beschadigde producten kunnen wij niet vergoeden. Producten die op maat gemaakt zijn zoals ons behang en de geboortekaartjes kunnen niet geretourneerd worden.

Indien je het product op een afleverpunt hebt laten bezorgen en niet hebt afgehaald binnen de termijn zijn wij niet verantwoordelijk voor de kosten van deze retour. Producten op maat die niet op tijd zijn afgehaald worden niet vergoed. Zowel de aanschafprijs als de verzendkosten. Wil je het product alsnog hebben? Dan betaal je opnieuw de verzendkosten. 

Als je aankoop beschadigd is of gebreken vertoont bij ontvangst, neem dan binnen 5 dagen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@atelierflorentine.nl. Vermeld je ordernummer, een beschrijving van de schade en voeg foto's bij waarop het product en de gebreken te zien zijn, zodat je claim kan worden beoordeeld. Indien de klacht tijdig en gegrond is, wordt het product omgeruild of wordt de prijs van het product terugbetaald. 

Wanneer je het product terugstuurt, zorg er dan voor dat je een track & trace code hebt wanneer je het pakket inlevert. Dit is je bewijs dat het pakket aan ons is geretourneerd en in dat geval ben je niet aansprakelijk in het geval dat het pakket niet bij Atelier Florentine wordt ontvangen.

Bewaar het postbewijs totdat je van Atelier Florentine bericht ontvangt dat je geretourneerde pakket is ontvangen en verwerkt.

Bij een goede ontvangt ontvang je je aankoopbedrag binnen 10 werkdag terug op je rekening. 


Your Cart