Skip to main content.
Worldwide shipping - Free shipping within The Netherlands from € 75,-

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@atelierflorentine.nl.
Wij streven ernaar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Behang

Bestel altijd 10 cm extra bij zowel de hoogte als breedte, zo kom je nooit tekort. 


Al ons behang is Vinyl behang.
Bekijk altijd goed de instructies op de lijm die je hiervoor koopt. In de meeste gevallen dien je eerst de muur in te smeren met lijm, maar dit verschilt per merk. 

- FSC gecertificeerd en VOC vrij behang
- Europees keurmerk voor brandveiligheid
- Krasvast en waterafstotend

Al het behang wordt op maat gemaakt. Dit houdt in dat het in genummerde banen op rol bij jou binnenkomt. Je hoeft dus niks meer op te meten. Hiermee voorkomen we een hoop verspilling, maar het maakt het behangen ook een stuk makkelijker.

Omdat het speciaal voor jou op maat gemaakt wordt kan het behang niet geretourneerd worden en heeft het een levertijd van 4-5 werkdagen.


Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. De prijzen van onze artikelen zijn te vinden bij de producten. Maak gebruik van de calculator bij het behang om tot de juiste prijs te komen. Bij de geboortekaartjes wordt de totaalprijs zichtbaar zodra je de juiste hoeveelheid geboortekaartjes ingevuld hebt. Wij hanteren geen verzendkosten bij orders vanaf € 75,- in Nederland.

Wat is de levertijd? 

Geboortekaartjes worden geleverd in 4 werkdagen bij bestellingen geplaatst voor 12:00. Houd er rekening mee dat wij geen invloed kunnen uitoefenen op de bezorgdiensten. Rond de kerstperiode zullen de bezorgtijden langer zijn. Heb je meer vragen over de verzending en retouren? Bekijk hier onze informatie over verzending en retouren. 

Hoe werkt de editor? 

De editor werkt het beste op een normaal computer scherm, maar iemand die heel handig is en kleine vingers heeft lukt het ook wel op een telefoon ;-) De tekst kan je zelf kiezen en rondschuiven op het kaartje. Kan je de tekst niet zien? Schuif hem even rond, wellicht heb je het ergens getypt waar het niet goed zichtbaar is. Wil je de achterkant bewerken? Links onderin zie je twee vakjes, een met een afbeelding van de voorkant, een met een afbeelding van de achterkant. Door hier op te klikken wissel je de voor- en/of achterkant.

Heb je een ander lettertype, formaat of kleuren in gedachten? Laat het ons weten, we helpen je graag. We rekenen hier in sommige vallen een kleine meerprijs voor het extra werk dat we hierin stoppen. 

Kan ik ook een proefdruk krijgen met onze eigen naam? 

Om kosten en het milieu te besparen verzenden wij enkel proefdrukken die wij op voorhand gedrukt hebben. Dit is dus precies hetzelfde kaartje, alleen de naam is anders. Proefdrukken zijn altijd zonder folie. Jullie ontwerp zal weinig verschillen van de proefdruk. Proefdrukken zijn ervoor om de kleuren goed te zien en de textuur van het papier te kunnen voelen. Zo krijg je een goed beeld hoe jullie kaartje eruit komt te zien! Met de editor op onze website kun je digitaal zien hoe het kaartje eruit komt te zien met jullie eigen naam en tekst.  Deze digitale versie is een lagere resolutie dan op de website om verspreiding te voorkomen. De uiteindelijke druk is natuurlijk gewoon scherp! 

Er staat een fout op onze kaart, wat nu? 

Bekijk en check je ontwerp goed voordat je deze definitief bestelt. Wij zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk door gemaakte (typ)fouten die pas ontdekt zijn na de goedkeuring van de (digitale) proefdruk. Ben je er snel bij (binnen een uur) dan kunnen we je nog helpen, maar we pakken orders zo snel mogelijk op om de levertijden te kunnen garanderen. Mocht er door ons een fout op de kaart zitten die niet in jullie ontwerp zit, herdrukken we natuurlijk de kaartjes op onze kosten. Your Cart