Skip to main content.
Worldwide shipping - Free shipping within The Netherlands from € 75,-

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen en leveringen van producten die door consumenten worden gekocht in de Atelier Florentine webshop van Studio Freckles, bedrijfsregistratienr: 75051885, Rodeschuurderwegje 37, 3853 LR, Ermelo, Nederland (hierna Atelier Florentine of wij).

www.atelierforentine.nl is eigendom van en wordt beheerd door Atelier Florentine. 

Bestellingen

Controleer alvorens je bestelling te plaatsen zorgvuldig je bestel-, betalings-, leverings- en facturatiegegevens. Kort na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een ontvangstbewijs waarin wij bevestigen dat wij je bestelling hebben ontvangen.

Dit ontvangstbewijs is geen orderbevestiging is en op dat moment is de bestelling nog niet bindend. Er komt pas een bindende overeenkomst tussen jou en Atelier Florentine tot stand wanneer wij per e-mail bevestigen dat je bestelling is verzonden. Wij behouden ons het recht voor je bestelling niet te accepteren als wij bijvoorbeeld geen betalingsmachtiging kunnen verkrijgen, als er verzendbeperkingen gelden voor een bepaald product, als het bestelde product niet op voorraad is of niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen en wordt teruggeroepen, of als je niet voldoet aan de toelatingscriteria die in de Voorwaarden zijn uiteengezet. Wij kunnen ook om welke reden dan ook weigeren een transactie te verwerken en dus te aanvaarden of iemand op elk moment en naar ons eigen goeddunken de dienst weigeren.

Wij zijn niet aansprakelijk jegens jou of een derde partij vanwege het feit dat wij een product van de Website verwijderen, ongeacht of het product al dan niet is verkocht; materiaal of inhoud van de Website verwijderen, testen of bewerken; weigeren een transactie te verwerken of een transactie ongedaan maken of opschorten nadat de verwerking is begonnen.

Bestelling annuleren

Het is alleen mogelijk om uw bestelling te annuleren als deze nog niet is verpakt en verzonden vanuit ons magazijn. Indien u een bestelling wenst te annuleren, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren via e-mail of telefoon. Wij behouden ons het recht voor om annulering van de bestelling te weigeren indien de bestelling reeds door ons magazijn is ingepakt.

Proefdruk geboortekaartje

Om kosten en het milieu te besparen verzenden wij enkel proefdrukken die wij op voorhand gedrukt hebben. Dit is dus precies hetzelfde kaartje, alleen de naam is anders. Dit staat op de webshop aangegeven. Proefdrukken zijn altijd zonder folie. Kosten gemaakt aan een proefdruk worden niet vergoed. 


Betalingen

Je kunt betalen via iDeal, Paypal of met creditcard (Mastercard & Visa) De betaling wordt van je rekening afgeschreven en verrekend bij verzending van je bestelling door Atelier Florentine. 

Wij nemen alle maatregelen om onze website veilig te maken die redelijkerwijs van ons kunnen worden verwacht. Alle creditcardtransacties op deze website worden verwerkt via een veilige online betalingsgateway die je kaartgegevens versleutelt in een beveiligde host-omgeving.

Bovendien zullen wij alle redelijke maatregelen nemen, voor zover dat in ons vermogen ligt, om je bestellings- en betaalgegevens veilig te stellen, maar wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies dat je lijdt als een derde onbevoegd toegang krijgt tot gegevens die je verstrekt bij het bezoeken van of het bestellen op de website.

Prijzen

De prijs van een product die op de webshop wordt weergegeven op het moment dat de bestelling wordt aanvaard, zal worden gehandhaafd, behalve in geval van vergissingen, typefouten enz.

Alle prijzen zijn vermeld in EUR (of een andere valuta die je op onze website kunt laten weergeven), inclusief btw en andere verkoopbelastingen voor zover van toepassing.

Alle douanekosten en invoerrechten die worden geheven zodra de bestelling het land van bestemming bereikt, moeten worden betaald door de ontvanger van de bestelling. Atelier Florentine heeft geen controle over deze kosten en kan deze niet voorspellen.

Het douanebeleid verschilt sterk van land tot land. Je kunt contact opnemen met je plaatselijke douanekantoor voor nadere informatie. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland.

Kortingscodes kunnen niet worden toegepast op afgeprijsde artikelen. 

Verzending

We streven ernaar om bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst nog op dezelfde dag te versturen. Alle producten worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Tijdens de sale kan het voorkomen dat je bestelling er iets langer over doet. 

Levertijd en -kosten zijn afhankelijk van de bezorgdienst.

In Nederland

Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen in Nederland vanaf
€ 75,-

PostNL 1-3 werkdagen:
€ 6,95

In Europa

PostNL: 3 – 5 werkdagen 
€ 13,-

Verenigd Koninkrijk

PostNL 5-7 werkdagen
€ 13,-

Rest van de wereld

PostNL Vanaf € 25,- 

Let op: Atelier Florentine levert niet in alle landen.

Je bestelling wordt geleverd volgens de door jou gekozen leveringsoptie.

Als je bestelling bij een pakketdienst is afgeleverd, zorg er dan voor dat je deze tijdig afhaalt voordat deze naar ons wordt teruggestuurd. Alle kosten in verband met retourzendingen zijn voor jouw rekening en worden niet door Atelier Florentine gedekt.

Beschadigde producten

Als je aankoop beschadigd is of gebreken vertoont, neem dan binnen een 30 dagen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@atelierflorentine.nl. Vermeld je ordernummer, een beschrijving van de schade en voeg foto's bij waarop het product en de gebreken te zien zijn, zodat je claim kan worden beoordeeld. Indien de klacht tijdig en gegrond is, wordt het product omgeruild of wordt de prijs van het product terugbetaald. 

Wanneer je het product terugstuurt, zorg er dan voor dat je het bijgevoegde postbewijs laat afstempelen en ondertekenen op het postkantoor wanneer je het pakket inlevert. Dit is je bewijs dat het pakket aan ons is geretourneerd en in dat geval ben je niet aansprakelijk in het geval dat het pakket niet bij Konges Sløjd wordt ontvangen.

Bewaar het postbewijs totdat je van Atelier Florentine bericht ontvangt dat je geretourneerde pakket is ontvangen en verwerkt.

Onze aansprakelijkheid

Wij garanderen je dat elk product dat je via onze website van ons koopt van toereikende kwaliteit is en redelijkerwijs geschikt is voor de doeleinden waarvoor dergelijke producten gewoonlijk worden geleverd.

Bij het samenstellen van de inhoud van deze website is grote zorg besteed aan een nauwkeurige beschrijving van de artikelen en voorwaarden. Van tijd tot tijd kunnen er echter technische onnauwkeurigheden en/of typfouten voorkomen. Van tijd tot tijd kunnen er kleine variaties optreden binnen ontwerpen en kleuren of in tekstomschrijvingen. Aangezien de kleuren die je te zien krijgt afhankelijk zijn van je monitor, kunnen wij niet beloven of garanderen dat de kleur die je monitor weergeeft ook daadwerkelijk de kleur van het aan jou geleverde product weergeeft.

Geringe kleurafwijkingen (door bijvoorbeeld diverse beeldschermen) worden derhalve niet beschouwd als een gebrek in de zin van de Nederlandse wet op de verkoop van goederen. Voor zover toegestaan door de wet, zijn wij niet aansprakelijk voor enige claims, hetzij voor directe schade of voor gevolgschade met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie op deze website, ongeacht of dit voortvloeit uit plichtsverzuim, contractbreuk, nalatigheid of enige andere oorzaak.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebruik van de producten anders dan voor het beoogde gebruik.

Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade.

Onze aansprakelijkheid is in alle gevallen strikt beperkt tot de aankoopprijs van het door jou gekochte product.

Toepasselijk recht

Alle overeenkomsten voor de aankoop van producten via onze Website worden aangegaan in Amsterdam, Nederland

Dergelijke overeenkomsten en alle geschillen of claims die voortvloeien uit of verband houden met deze overeenkomsten, hun inhoud of de totstandkoming ervan (met inbegrip van niet-contractuele geschillen of claims) zullen worden beheerst door de Nederlandse wet, hoewel jij het recht behoudt om een beroep te doen op allebeschermende dwingende regels die van toepassing zijn in het land waar je verblijft.

Elk geschil of claim voortvloeiend uit of verband houdend met dergelijke overeenkomsten of hun totstandkoming (met inbegrip van niet-contractuele geschillen of claims) zal onderworpen zijn aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Nederland, maar je behoudt het recht om gerechtelijke stappen te ondernemen in het land waar je woont als je een consument bent die binnen de EU woonachtig is.
Your Cart