Skip to main content.
Worldwide shipping - Free shipping within The Netherlands from € 75,-

Op maat gemaakt behang

Heb je een fantastisch idee voor een behang maar kan je het niet vinden?

Bij Atelier Florentine bieden we een volledig op maat gemaakt behang aan. Net zoals een maatwerk geboortekaartje maken we ook het design van jouw dromen op behang. Eigenlijk wordt het een gigantisch schilderij op maat. 

Dit is een zeer exclusieve service die wij aanbieden voor klanten over de hele wereld. Een behang wat van a tot z speciaal gemaakt is voor jullie. Dit houdt dus in dat het design exclusief en alleen voor jullie is. Een one-of-a-kind behang voor zowel kinderen als volwassenen. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Allereerst vragen we je om onderstaand contact formulier in te vullen. Hierin kan je duidelijk aangeven wat je zou willen. We denken graag met jullie mee, maar we zouden wel graag een richting willen hebben. Dit mag je allemaal opschrijven en mocht je foto's of plaatjes hebben (Pinterest) die dit beeld ondersteunen dan ontvangen we deze graag. Dit kan niet via het contactformulier, maar kunnen wel per mail verstuurd worden aan info@atelierflorentine.nl. Vermeld naast jullie ideeën ook de benodigde hoeveelheid m2. 

Naar aanleiding van jullie gegevens zullen we een telefonisch  gesprek inplannen om dit verder te bespreken. Na dit gesprek zullen wij een offerte sturen die is gemaakt op basis van dit gesprek. De prijzen van behang op maat verschillen per design. Een landschap met dieren en huisjes kost meer tijd dan een patroon met bijvoorbeeld sterren. 

We hebben de vanaf prijzen daarom onder verdeeld in drie verschillende pakketten.
Dit is een vanaf prijs voor het ontwerp, de exclusiviteit en het gebruik van het design. Dit is exclusief de kosten voor het materiaal. De eerste 5m2 krijg je van ons.
De bedragen worden in twee delen betaald, 50% vooraf en 50% na aflevering van het uiteindelijke ontwerp. 

1e categorie: Simpel patroon/design met basiselementen. Denk aan een patroon met sterren, kersen of een grafisch patroon. Max 6 onderdelen. 
Vanaf: € 1500,-

2e categorie: Patroon/design met diverse illustraties naar keuze. Max. 15 onderdelen. 
Vanaf € 2250,-

3e categorie: Geen patroon, maar een groot design op maat. Denk aan een landschap zoals ons behang van het dierenpark.
Vanaf € 3000,- 

Deze prijzen zijn richtprijzen, wij gaan eerst met jullie in gesprek om te kijken wat er precies nodig is. Na het akkoord van de offerte gaat onze creativiteit er op los. We zullen een grove schets maken welke de opbouw zal laten zien van het design. Hierna gaan we aan de slag met een kleuren schema en zullen we ons idee uitwerken. Jullie krijgen 2 feedback rondes gedurende dit proces. De eerste na de grove schets en de tweede na de uitwerking hiervan inclusief kleurenschema. We zullen jullie na deze feedback rondes wel op de hoogte houden van het proces en tussentijdse updates sturen. 

Het proces zal een aantal weken in beslag nemen, afhankelijk van het ontwerp. Maatwerk is een intensief en tijdrovende klus waar we echt de tijd voor nemen en waar veel liefde in stoppen om zo het perfecte behang te kunnen creëren. Wij nemen hierdoor geen spoedopdrachten aan.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via de mail (info@atelierflorentine.nl) of via onderstaand contactformulier. 

We hebben een select aantal plekken per jaar beschikbaar voor op maat gemaakt behang. 


Atelier Florentine
Keizersgracht 321
1011 EE Amsterdam
06-30505220

Maandag t/m Vrijdag
9:00 am - 5:00 pm

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Your Cart