Skip to main content.
Worldwide shipping - Free shipping within The Netherlands from € 75,-

Geboortekaartje op maat

Een geboortekaartje op maat, geheel naar jullie wens. Bij Atelier Florentine maken we samen met jullie een prachtig ontwerp met de hand. Heb je zelf een mooi idee en kan je het niet vinden? Wij maken geboortekaartjes geheel op maat. Dit is een volledig maatwerk kaartje en ontwerpen we samen. 
We hebben talloze geboortekaartjes mogen ontwerpen en doen dit graag. 
Het proces neemt natuurlijk meer tijd in beslag dus wij hanteren een deadline van uiterlijk 6 weken voor de uitgerekende datum voor het indienen van je verzoek. 

Wat krijg je allemaal?

Het ontwerp 
Twee feedback rondes
Gratis proefdruk

Dit ontwerp wordt van a tot z voor jullie gemaakt en met de hand getekend/geschilderd. Dit is een intensieve klus en kost een hoop tijd en aandacht. Tijd die we er met liefde in stoppen, maar hierdoor kunnen er geen spoedopdrachten aangenomen worden. We maken voor jullie een exclusief kunstwerk dat echt van jullie is. Wij gebruiken dit ontwerp niet voor anderen.

De prijs is exclusief drukkosten, waarom?

De drukkosten verschillen veel per persoon. Wil je bijvoorbeeld een geboortekaartje met goudfolie? Of misschien wil je wel een andere vorm dan een standaard vierkant kaartje? Er zijn ook extra's te bestellen zoals sluitstickers, enveloppen, etc. Kortom, dit loopt nogal uiteen. 

Omdat dit zoveel verschilt berekenen wij de drukkosten per klant apart. Wij verdienen niks op deze kosten. Heb je zelf een drukker? Ook goed, al werken wij liever met onze vaste drukkers in verband met specifieke aanleverspecificaties.

 Een geboortekaartje op maat begint bij €495,-welke je in twee delen mag betalen. Aangezien het ene design meer tijd in beslag neemt dan de ander hanteren wij een vanaf prijs. 


Wil je meer informatie? Of heb je al een idee? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Onze agenda voor maatwerk geboortekaartjes loopt altijd snel vol, dus wacht niet te lang met verzoeken. 

Atelier Florentine
Keizersgracht 321
1011 EE Amsterdam
06-30505220

Maandag t/m Vrijdag
9:00 am - 5:00 pm

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Your Cart